App. Furstalm Alpendorf

 • 1
 • 2
 • 3

Gerlos

Algemeen

 1. Après ski informatie

  Onder de Nederlanders is Gerlos het meest geliefde dorp om te après-skiën. In bijna alle bars is dan ook Nederlands personeel en er komen geregeld Nederlandse artiesten langs! Je hebt in Gerlos veel keuze uit restaurants waar je zonder al te veel geld uit te geven een goede maaltijd kan krijgen.

  Luigi's Turbobar: Één van de populairste bars in Gerlos, de echte après-ski sfeer zit er hier flink in! Het hoogtepunt van elke avond is dat de baas zelf ook nog een klein optreden doet. Wie in Gerlos is moet in Luigi's Turbobar zijn geweest!

  Little London: Little London is niet te missen als je door het centrum loopt, als je van een afstandje komt aanlopen staat een Londonse guard al op je te wachten! Er komen hier veel Nederlandse artiesten en ook het personeel is Nederlands. Wie Little London binnenkomt kan er gerust vanuit gaan de avond te eindigen met een romance.

  Cin Cin: Ligt de Duitse taal jou niet helemaal? Dan kun je terecht bij Cin Cin, ook hier werkt Nederlands personeel en komen vooral Nederlandse feestgangers. Na het skiën wordt de avond hier al vroeg ingeluid onder het genot van een drankje!

  Country Club: De Country Club is de enige discotheek in Gerlos. Als alle bars hun deuren sluiten is deze discotheek dé plek waar iedereen nog tot diep in de nacht kan doorfeesten en drinken!

  Halli Galli: In Gerlos lopen vooral veel mannen rond en weinig vrouwen, maar wil jij als man toch nog aan je behoefte komen,  dan is er de Halli Galli. Dit is de enige stripclub in Gerlos. Hier dansen de schaars geklede vrouwen op de bar tot diep in de nacht.

  Seppi's: Een hele gezellige bar op de piste waar het feest 's middags al begint. Buiten op het terras begint de DJ met chille lounge muziek en later op de avond wordt het steeds meer up tempo. Onmogelijk om hier niet even te stoppen als je voorbij skiet.