App. Tuxer

  • 1
  • 2
  • 3

Gerlos

Algemeen

Appartementen Tuxer is een perfecte keuze voor iedereen die houdt van de vrijheid van een appartement, een rustige ligging en toch dicht bij de gezelligheid van het levendige Gerlos met zijn geweldige bars en discotheken. De supermarkt bevindt zich op circa 350 meter van het complex. De oefenpiste ligt op ongeveer 500 m van de appartementen en de Isskogelbahn (met directe verbinding naar de Zillertal Arena) vind je op ongeveer 1 km van het complex. De skibus stopt vlakbij de appartementen en doordat de appartementen net voor het drukke Gerlos liggen is er vrijwel altijd een plekje in de skibus.
lees meer over Appartementen Tuxer

Gerlos
Jetzt geht los in Gerlos! Wie kent Gerlos niet? De après-ski lijkt hier wel te zijn uitgevonden. Gerlos is onder Nederlanders misschien wel de meest populaire wintersportbestemming van Oostenrijk. Iedere winter wordt het dorp overspoeld door vele Nederlanders die op zoek zijn naar de Oostenrijkse gezelligheid, uitdagende pistes en een uitbundige après-ski. Deze ingrediënten zijn hier volop aanwezig en daarom mag Gerlos zeker niet ontbreken!

Gerlos is met zijn ligging op 1300 meter één van de hoogstgelegen dorpen van het Zillertal. Het centrum is één langgerekte straat met aan weerszijden winkels, restaurants en natuurlijk... de allerbeste kroegen! De après-ski begint hier al vroeg op de piste in de vele zogenaamde paraplubars. Zodra de zon achter de bergen aan het verdwijnen is, skiet iedereen terug naar het dorp waar de après-ski zich voortzet in de vele kroegen. De grootste favoriet bij de Nederlanders is misschien wel de Little London, waar regelmatig bekende Nederlandse DJ’s optreden. Ook de Cin Cin en Luigi’s Turbobar moet je zeker een keer bezocht hebben. In de bekende discotheek Country Club gaat het feest tot in de vroege uurtjes door.

Waaghalzen moeten zeker de rodeltocht op de Hainzenberg proberen. Deze spectaculaire'ride of your life' is maar liefst zeven kilometer lang en laat de adrenaline door je aderen gieren! Met een hoge snelheid slee je door naaldbossen en langs ravijnen totdat je in het dorp tot stilstand komt. Een ervaring om nooit te vergeten!

Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.