Alpenhotel Kramerwirt

  Mayrhofen

  Algemeen

  Het zal je aan niets ontbreken in het prachtige, luxe viersterrenhotel Alpenhotel Kramerwirt in Mayrhofen. Behalve dat je in het centrum van het übergezellige Mayrhofen zit en de skibus naast je hotel stopt, is de service in het hotel ook nog eens top. Zo staat het restaurant bijvoorbeeld bekend als één van de beste in Mayrhofen. Dus je kunt nu alvast gaan uitkijken naar die uitgebreide buffetten. Na het eten kun je nog een drankje bestellen in de hotelbar met livemuziek voordat je een rondje après-skibars gaat maken. Verder staat het hotel ook bekend om het wellnesscentrum,  op de bovenste etage. Van daaruit heb je een geweldig uitzicht over Mayrhofen en de bergen. Om heerlijk bij te komen van een sportieve ski- of snowboarddag duik je aan het eind van de middag de sauna en de whirlpool in. Je kan zelfs de vermoeide spieren weer helemaal los laten masseren. Je leest het goed; in Alpenhotel Kramerwirt ga je een geweldige wintersportvakantie tegemoet!
  lees meer over Alpenhotel Kramerwirt

  Mayrhofen
  Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

  Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

  Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.