App. Haus Amor

  • 1
  • 2
  • 3

Mayrhofen

Algemeen

Wanneer je een lekker centraal gelegen appartement wilt dan kies je voor Appartementen Haus Amor. Je zit dan in een comfortabel ingericht appartement, op loopafstand van alles wat die week belangrijk voor je is. Die paar minuten naar de Penkenbahn of Ahornbahn heb je ’s ochtends zo gelopen, de skibus heb je niet eens nodig. En de hoofdstraat van Mayrhofen is ook niet ver weg. Na een topavond in de kroegen van Mayrhofen kruip je onder je donzen dekbed voor wat welverdiende rust. De volgende ochtend ben je dan weer fit voor een nieuwe dag in de sneeuw. Laat de voorpret maar vast beginnen!
lees meer over Appartementen Haus Amor

Mayrhofen
Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.