App. Hypo

  Mayrhofen

  Algemeen

  Appartementen Hypo is een goede keus als jij van après-ski en feesten houdt! Ideaal gelegen in de gezellige hoofdstraat van Mayrhofen. Na een avondje stappen kun je dus letterlijk naar huis kruipen! Op 5 minuten lopen vind je de de gondel die je naar het centrum van het skigebied van Mayrhofen brengt. Vanaf hier kun je je ski's of snowboard onderbinden en meteen op pad om dit fantastische gebied te gaan ontdekken.
  lees meer over Appartementen Hypo

  Mayrhofen
  Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

  Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

  Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.