App. Kaplenig

  • 1
  • 2
  • 3

Mayrhofen

Algemeen

Op een perfecte plek in Mayrhofen, direct aan de hoofdstraat en naast de Penkenbahn vind je Appartementen Kaplenig. Hier moet je zitten dus! Na een dag poeder happen schuif je moeiteloos aan bij de altijd gezellige après-ski van Mayrhofen. En je kunt rollend terug naar je appartement!
lees meer over Appartementen Kaplenig

Mayrhofen
Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.