App. Kreidl

  Mayrhofen

  Algemeen

  Op steenworpafstand van de Horbergbahn, op een heerlijk rustige plek in Mayrhofen vindt je Appartementen Kreidl. Je zit dus snel in de skilift, zonder op de skibus te hoeven wachten. Na een fijne dag in de sneeuw vind je gezellige restaurantjes van Mayrhofen al op zo'n 200 meter afstand, dat is maar 3 minuten lopen! De appartementen zijn lekker ruim en de eigenaresse is heel vriendelijk. Je kunt bij haar doorgeven dat je 's ochtends bij het ontbijt verse broodjes wilt en daar zorgt zij dan voor. Jouw wintersportvakantie kan niet meer stuk!
  lees meer over Appartementen Kreidl

  Mayrhofen
  Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

  Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

  Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.