App. Sporer

 • 1
 • 2
 • 3

Mayrhofen

Algemeen

 1. Après ski informatie

  Mayrhofen is een van de meeste populaire bestemmingen voor studenten, door de fantastische après-ski. Mayrhofen heeft een typisch Oostenrijks sfeertje en beschikt over 78 restaurants, 36 bars en 4 discotheken. Om zoveel mogelijk van deze gezellige bars te kunnen bezoeken organiseert Husk regelmatig een populaire kroegentocht.

  Ice Bar: Dit is dé après-ski bar van het Mayrhofen, in deze bar maak je de meeste kans op een romance voor de avond. Om 15.00 uur opent de bar zijn deuren en kan het feesten beginnen. Als je aan de bar een biertje bestelt zal het zeer waarschijnlijk een Grolsch zijn!

  Bruck'n Stadl': Voor de beste muziek en een goed sfeertje moet je bij Bruck'n Stadl' zijn. Er komen vaak internationale top DJ's die iedereen uit hun dak laten gaan.

  Hara Kiri: De Hara Kiri bar is vernoemd naar de Hara Kiri piste wat in het Japans zelfmoord betekent, de piste is de steilste piste in Mayrhofen. Het staat bekend om de beste cocktails, dus probeer die vooral uit!

  Pilz bar: Deze bar bevindt zich op de piste en is vanaf 9 uur 's ochtend geopend. Je hoeft de piste dus niet af om te après-skiën; tijdens het skiën en boarden kan je hier al terecht voor lekkere drank en een muziekje!