App. Wechselberger

  Mayrhofen

  Algemeen

  Appartementen Wechselberger in Mayrhofen ligt lekker rustig, en toch sta je binnen vijf minuten lopen op de Hauptstrasse, in het centrum van Mayrhofen, waar het allemaal gebeurt. De skibus stopt zo goed als naast de deur, dus je springt zo in de bus naar de skilift toe. Voor bedlinnen en en handdoeken wordt gezorgd, dus je hoeft je linnengoed niet mee te slepen vanuit Nederland, dat is lekker makkelijk. En na een lange dag skiën, is het natuurlijk tijd voor après-ski. Gelukkig hoef je niet ver te lopen om je heerlijk ruime studio weer te bereiken. Laat de voorpret maar vast beginnen!
  lees meer over Appartementen Wechselberger

  Mayrhofen
  Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

  Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

  Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.