Chalet Tirolerland

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Mayrhofen

Algemeen

Chalet Tirolerland in Mayrhofen is perfect om met een groep vrienden een top wintersportvakantie te beleven. Het ligt aan de rand van het centrum en is vrij nieuw. Wanneer het zonnetje schijnt zit je heerlijk met een drankje op je eigen terras. De skibus stopt vlakbij en brengt je snel naar de piste waar jouw dag in de sneeuw kan beginnen! Mocht je nu echt nog iets missen dan vraag je het gewoon aan de behulpzame eigenaar.
lees meer over Chalet Tirolerland

Mayrhofen
Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.