Gasthof Zillertal & app.

  Mayrhofen

  Algemeen

  Ben je een snowboarder? Dan is Appartementen Zillertal in Mayrhofen the place to be! Dankzij de sportieve sfeer kunnen boarders hier helemaal hun hart ophalen. Zo is er bijvoorbeeld een tuningruimte waar je gratis je board kunt onderhouden (waxen, slijpen, repareren) en zijn er verschillende boards te leen zodat je je skills kunt uitbreiden. In de Riders Lounge met gratis Wi-Fi en lekkere loungebanken kun je gezellig een drankje drinken en als je het niet eens bent met de door de barman gedraaide tunes dan mag je je eigen mp3 aansluiten. Er worden regelmatig DJ’s uitgenodigd voor een relaxte party en af en toe wordt de karaokemachine aangesloten. In restaurant Cantina is een grote open haard voor de koude avonden en soms gaan daar ’s avonds de stoelen en tafels aan de kant voor een goede film op het grote scherm. De appartementen liggen rustig, maar toch op maar zo’n 15 minuten lopen van winkels en gezellige restaurants. Een bakker vind je in de buurt zodat je ’s ochtends zo je verse broodjes hebt gehaald. De crew van Appartementen Zillertal kijkt uit naar je komst!
  lees meer over Gasthof Zillertal & Appartementen

  Mayrhofen
  Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

  Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

  Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.