Hotel Garni Alpenschlossl

  Mayrhofen

  Algemeen

  Hotel Garni Alpenschlössl ligt op een heerlijk rustig plekje, maar toch op maar zo’n vijf minuutjes lopen van de skiliften én de bars en restaurants van de übergezellige hoofdstraat van Mayrhofen. Dat betekent: prima après-skiën in de buurt en ´s nachts rustig slapen om weer bij te tanken voor een nieuwe wintersportdag. Het hotel heeft een eigen skischool en ook voor de huur van je materiaal kun je hier terecht. Je kunt kiezen voor verschillende kamertypes, met als topper een kamer met vier aparte slaapkamers waar je met z’n tienen in kunt. Ideaal dus voor een vakantie met je vrienden. Alle kamers hebben ook nog eens een balkon of een terras zodat je ´s middags met een drankje in de hand nog even kan chillen in de winterzon. Zie je jezelf daar al zitten deze winter? Laat de voorpret maar beginnen!
  lees meer over Hotel Garni Alpenschlössl

  Mayrhofen
  Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

  Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

  Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.