Hotel Zillertalerhof

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Mayrhofen

Algemeen

In het viersterrenhotel Hotel Zillertalerhof in Mayrhofen zit je goed. Het ligt in het centrum van Mayrhofen en de skibus stopt naast de deur. Het hotel zelf ligt in een rustige straat, maar de winkels en kroegen zijn vlakbij.

Heb je je heel de dag in het zweet gewerkt op de piste, of moet je bijkomen van de vorige avond? Ga dan naar het wellnesscenter van het hotel. Hier kun je lekker dobberen in het verwarmde zwembad, je spieren tot rust laten komen in de sauna en het stoombad en zelfs een massage boeken. En schijnt de zon? Strijk dan neer met een drankje op het zonneterras om je plannen voor die avond maken.
lees meer over Hotel Zillertalerhof

Mayrhofen
Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.