Landhaus Roscher

  • 1
  • 2
  • 3

Mayrhofen

Algemeen

Aan de rand van het centrum van Mayrhofen staat Landhaus Roscher. Een heerlijk rustige ligging, maar toch sta je met 5 minuten lopen midden op de Hauptstrasse, waar het allemaal gebeurt.

Landhaus Roscher hoort bij Hotel Strass, dat in het centrum van Mayrhofen, naast de Penkenbahn ligt. Hierom mag je gratis gebruik mag maken van sommige faciliteiten in het wellnesscentrum van Hotel Strass.


lees meer over Landhaus Roscher

Mayrhofen
Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.