Mo's Apartments

  Mayrhofen

  Algemeen

  Boven Restaurant Mo’s, waar ze de lekkerste burgers, pizza's en pasta's serveren, vind je de goed verzorgde en bijbehorende appartmenten. Je verblijft hier in de hoofdstaat met alle winkels, bars en skiliften op loopafstand. De appartementen hebben een balkon of terras met uitzicht op het gezellige centrum van Mayrhofen. 
  lees meer over Mo's Apartments

  Mayrhofen
  Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

  Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

  Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.