Pension Sanna

  Mayrhofen

  Algemeen

  Wel naar Mayrhofen, maar niet midden in de drukte? Pension Sanna ligt wat rustiger op 300 meter afstand van het centrum. De kamers in het traditionele pension zijn netjes en schoon en hebben een eigen badkamer. De keuken is gemeenschappelijk en deel je met de andere gasten. De skibus stopt op 200 meter van het pension en brengt je naar de skilift 100 meter verderop. Lopen kan natuurlijk ook.
  lees meer over Pension Sanna

  Mayrhofen
  Als er ergens in het Zillertal te feesten valt dan is het in Mayrhofen! Dit dorp is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot een wintersportbestemming 'mit viel Spaß'! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire studentenbestemmingen in Oostenrijk.

  Na een dag flink je best doen op de berg, worden de straten gevuld met mensen op weg naar terrasjes, winkels en de bekende après-ski bars zoals de Ice Bar en Bruck'n Stadl, waar jij tot laat in de avond door kunt hossen. Je kunt je natuurlijk ook altijd aansluiten bij de populaire kroegentocht. Gegarandeerd een topavond en je leert meteen het dorp een beetje kennen!

  Let op: Het volledige Totally programma wordt alleen op de bestemmingen in Frankrijk aangeboden. Afhankelijk van de aankomstweek zal er wel Totally reisleiding aanwezig zijn op bestemmingen in Oostenrijk.