[MASTER_BACK_TO_MENU]

Algemene info

Busreis
Jouw veiligheid staat bij Totally hoog in het vaandel. De touringcar ondernemingen waarmee wij samenwerken, beschikken allen over het ISO 9001:2008 certificaat aangevuld met het ANVR-veiligheidsdocument en/of zijn aangesloten bij het Keurmerk Touringcarbedrijf. Alle bussen hebben tevens winterbanden en bij sneeuwval worden direct sneeuwkettingen opgelegd. In deze bussen rijden alleen Nederlandse gediplomeerde chauffeurs die zich houden aan de rijtijdenwet. Hierdoor garanderen wij een veilige heen- en terugreis.

Accommodatie
Alle accommodaties voldoen aan onze kwaliteitseisen; ze zijn schoon en goed onderhouden, ze beschikken over alle basisfaciliteiten en zijn dichtbij piste en après-ski gelegen. Totally biedt voor alle bestemmingen veel verschillende accommodaties in diverse categorieen aan.

Skipas
Bij een Totally wintersport is meestal een 6-daagse skipas inbegrepen. Het is mogelijk deze te verlengen of uit te breiden naar een groter gebied. Check bij het maken van je boeking of de skipas in jouw geval inclusief of exclusief is.

Zorgeloos op reis
Je huurmateriaal, lessen en reis- en annuleringsverzekering regel je gemakkelijk en voordelig, direct bij het boeken van je reis. Onze betrouwbare partners zorgen ervoor dat je zorgeloos op vakantie kunt gaan en je ter plaatse goed geholpen wordt.