Shortski

Kriebelt het om deze winter terug lekker te boarden of te skiën, maar geen tijd om een hele week in de bergen te verblijven? Dan is een Totally shortski iets voor jou!

Leef je volledig uit op de pistes van Valtho, Les Deux Alpes, Mayrhofen... en feest het dak er af op de stevige Totally Après-ski’s en Club Nights! Dankzij de top ligging van onze accommodaties verspil je geen moment van je dag!

Het hele seizoen vertrekken Totally bussen naar deze topbestemming voor shortski’s (weekend of midweek)! Zoals bij alle Totally reizen kan natuurlijk ook gekozen worden voor eigen vervoer.

Mini Ski

Druk, druk, druk maar wel een weekendje op de ski’s of je board meepakken? Met de Totally Mini Ski dompel jij je 3 of 4 volle dagen onder in het wintersportgeweld van onder andere Val Thorens, Superdévoluy, Gerlos of Kaprun. Geniet van de heerlijke pistes, de zon en natuurlijk mag ook de après-ski niet ontbreken. En dat allemaal inclusief 2 of 3-daagse skipas!

Midweek

Is een Mini Ski net iets te kort voor je, maar een weekreis weer net te lang of te duur? Dan is een Midweek naar onder andere Risoul, La Plagne, Mayrhofen of Hinterglemm een zeer aantrekkelijk alternatief. Deze wintersportreizen boek je inclusief 5 of 6-daagse skipas, lekker hoor!