Totally Snow

Get ready for Totally Snow!


Laat je verrassen op Totally Snow, een compleet nieuwe wintersportervaring vol verrassingen. Deze winter worden de Franse skiparadijzen Risoul, Alpe d'Huez, Les Deux Alpes en Les Orres op z’n kop gezet in de week van Totally Snow.

Deze weken sjees jij de berg af met je nieuwe Totally muts (cadeautje van ons!), rechtstreeks een après-ski tent binnen en wordt er gezorgd voor te gekke snow activiteiten, unieke party´s en een onvergetelijk festival. Bekende Nederlandse en Belgische artiesten touren met je mee om de après-ski nieuw leven in te blazen. Welke artiesten dit zijn maken we binnenkort bekend!

Als après-skiën je net zo lief is als het skiën zelf, zit jij goed bij Husk!

Where and when?


TOTALLY SNOWJAM

De perfecte seizoensafsluiter is dit grootste snowevent van de Benelux met freestyle spektakel en vette beats! Het NK & BK Freestyle worden dit jaar gehouden in Les Deux Alpes en jij kunt erbij zijn! Overdag strijden de beste riders voor de Nederlandse & Belgische titel. Mee doen? Schrijf je in via de Nederlandse Ski Vereniging. Liever zelf een paar pistes pakken en daarna in het zonnetje kijken hoe de experts het doen onder het genot van een biertje? Ook dat is mogelijk! 's Avonds wordt het dorp omgetoverd tot een waanzinnig bergfestival en kun je aanwezig zijn bij de tofste après-ski feestjes. Kortom, dé perfecte manier om het seizoen met een knaller af te sluiten. Ben jij erbij?

When: 7 tot en met 14 april '18
Where: Les Deux Alpes

BOEK

Totally Meltdown

In Risoul sluiten we het zonovergoten seizoen af met Totally Meltdown! Samen met de legendarische Yeti Bar zetten we de après-ski op zijn kop en bouwen we de meest memorabele feestjes! Geniet overdag van het zonnetje op de pistes van La Forêt Blanche en ga 's avonds uit je dak bij de vetste après-ski feesten! Een weekend om nooit meer te vergeten!

When: 6 tot en met 10 april '18
Where: Risoul

BOEK

TOTALLY SNOW ATTACK

This isn't your average ski trip! Tijdens Totally Snow Attack gaan we totally crazy en voorzien we je van unieke après-ski party's en een festival met topartiesten. Je kunt het zo gek niet bedenken wat wij voor jou in petto hebben!

When: 3 tot en met 9 februari '18
Where: Les Orres
Line-up: Laidback Luke, Yves V


TOTALLY SNOW

Husk presents Totally Snow. Deze week sjees jij de berg af rechtstreeks een après-ski tent binnen en zorgt Husk voor te gekke snow-activiteiten, zoals de Beer Olympics. Artiesten touren met je mee om jouw week aan te vullen met unieke party’s en een onvergetelijk festival!

When: 3 tot en met 9 februari '18
Where: Alpe d'Huez
Line-up: Skyve, Mr_Fuzz, Ravenous, Michael Amani, Louis XIV, 5NAPBACK, Ziggy en Puinhoop Kollektiv


TOTALLY NEW YEAR

Dé perfecte jaarafsluiting in de sneeuw! Met Totally New Year vier je Oud & Nieuw in de Yeti bar en krijg een fles bubbels, new years brunch, vette activiteiten zoals de big airbag en natuurlijk de hele week lang après-skifeestjes!

When: 30 december '17 tot en met 5 januari '18
Where: RisoulAbsoluut the place to be!